by DoubleWin Houses
 

Referenser

Nedan hittar ni några av våra redan levererade Attefallshus spridda över hela landet. Om ni vill titta närmare på ett speciellt hus som verka passa er är många av våra tidigare kunder glada över att visa upp sitt hus. Kontakta oss först, så kanske ni kan få en privat visning.

Herrgårdslängan

En tidig Herrgårdslängan med en något smalare dörr än standard. Målat i en klassisk Falu rödfärg och med tegelpannor som tillval gör att huset ser ut som om det stått där lika länge som bostadshuset bredvid.

Mer om Herrgårdslängan

Lagomlängan

Specialdesignat Attefallshus invändigt för att passa skidåkare av olika slag. Hela entrén är t ex belagd med klinker för att bättre stå emot snön som gärna följer med skorna in. Åre har fått sitt första Lagomlängan!

Läs mer om Lagomlängan

Lagomlängan

Ett nästan avtäckt Lagomlängan, färganpassat till övrig bebyggelse någonstans på Onsalahalvön.

Mer om Lagomlängan

BOHUSET

När altanen blir större än själva Attefallshuset, kan man nästan vara säker på att det finns en vidunderlig utsikt. Just det här BOHUSET har utsikten mot Oxviken.

Lillhuset Large

Lillhuset Large - Attefallshuset med det motsägelsefulla namnet - stort och litet på samma gång. Detta är placerat högt på en bergsknalle i Uppland.

Läs mer om Lillhuset large

Bohuset Ateljé

Vem skulle inte vilja ha denna ateljé att fly till? Få en glimt av den kan ni i alla fall ute på Ingarö!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.